Qui som

Voldria tenir més temps lliure per a la seva família? Desitja delegar en especialistes les tasques de manteniment de la llar?

Nosaltres li ajudem! Portem 25 anys al seu servei.

MABELIM 2000, SL és una empresa dedicada de forma exclusiva i professional a SERVEIS INTEGRALS de NETEJA i MANTENIMENT a Barcelona cabdal i província.

Els facilitem els recursos més adequats per mantenir la higiene i neteja de les seves instal·lacions, comunitat, pàrquing, oficina, llar, ... i li garantim una absoluta comoditat i tranquil·litat en un entorn net i confortable.

Destaquem per la nostra implicació, tracte proper, diferents perfils de personal segons les necessitats del client, i adaptació ràpida a qualsevol tipus d'imprevist.

QUE US PODEM APORTAR:

La nostra empresa està constituïda per un equip humà amb experiència consolidada, tant a les nostres àrees d'atenció al client, gestió administrativa i laboral; com del personal que posem a la seva disposició que s'ocupa de la realització de les tasques de neteja, el qual és d'absoluta confiança i comprovada eficiència.

El nostre sistema de supervisió és estricte i la nostra capacitat de reacció davant qualsevol imprevist és molt bona.

Som conscients que la higiene i la imatge són de gran importància i així ho duem a terme.

Coneixem bé el treball que realitzem i això permet als nostres clients la tranquil·litat de no haver d'estar pendents del tema.