Perquè escollir-nos

CLAUS QUE ENS DIFERENCIEN D'ALTRES EMPRESES :

Som conscients que la higiene i la imatge són de gran importància i així ho duem a terme . Coneixem bé la feina que realitzem i això permet als nostres clients la tranquil · litat de no haver de estar pendents del tema .

El nostre personal : La nostra empresa està constituïda per un equip humà amb experiència consolidada , tant en les nostres àrees d'atenció al client , gestió administrativa i laboral , com el personal que posem a la seva disposició que s'ocupa de la realització de les tasques de neteja , el qual és d'absoluta confiança i comprovada eficiència .

Personalitzem cada gestió : Els teus necessitats no són les d'altres .

Supervisió de neteges : El nostre sistema de supervisió és estricte i la nostra capacitat de reacció davant de qualsevol imprevist és molt bona . Formació de treballadors : La nostra empresa , utilitza un sistema i mètode propi per a la formació d'empleats , el qual ha estat desenvolupat durant els nostres anys d'experiència en manteniment de llars , oficines , comunitats i hotels .

Formació d'empleats : La nostra empresa , utilitza un sistema i mètode propi per a la formació d'empleats , el qual ha estat desenvolupat durant els nostres anys d'experiència en manteniment de llars , oficines , comunitats i hotels . Formem al nostre personal amb xerrades sobre com utilitzar els productes , prevenció de riscos , trucs de neteja , etc ...

Seguretat : Igualment el factor seguretat en el seu edifici , comunitat o oficina es cuida i preserva mitjançant sistemes de control intern , custòdia de claus , supervisió , etc ...

Empresa solidària : A més de mantenir net el seu entorn, en contractar els nostres serveis està donant suport projectes de FUNDACIÓ VICENTE FERRER , portem col · laborant amb diferents programes d'aquesta ONG des de fa més de 5 anys : apadrinaments i construcció d'escoles.