Com a conseqüència del continu desgast al que són sotmesos i a l'acumulació de brutícia, els sòls necessiten d'una cura i atenció especial a través de tractaments professionals específics de decapat, encerat i abrillantat (cristal·litzat o vitrificat), per conservar-se sempre en òptimes condicions i amb un aspecte atractiu. Per obtenir una gran lluentor sobre superfícies de marbre o terratzo, les màquines rotatives són l'opció ideal.

Si el sòl de marbre o terratzo simplement ha perdut la lluentor i la seva capa protectora amb el pas del temps, es procedirà al decapat de la superfície. Aquest procés consisteix en l'aplicació de líquid decapant, que mitjançant acció de la màquina rotativa aconsegueix actuar sobre la superfície tractada, netejant-la i obrint el porus del material perquè en el procés següent de cristal·litzat o abrillantat el líquid cristalitzador ho tanqui.

Li fem un pressupost a domicili sense compromís per garantir-li que tipus de procediment és l'apropiat.

Per polir aquest tipus de materials fem servir una polidora específica amb discos de diamant o carbur de silici. Primerament procedim a netejar la superfície amb aigua i sabó i després passem la polidora canviant els discos. Finalment s'aplica una pasta especial per la brillantor.

El polit més reclamat és el del marbre és una pedra calcària tractada amb calor per aconseguir el. És un material molt reclamat com a símbol de prestigi i ostentosidad.

Utilitzem maquinària especialitzada per efectuar l'abrillantat dels materials indicats.

Quan hi ha algun tipus de taca al terra de terratzo, marbre, i hi ha mans inexpertes que utilitzen productes inadequats abrasius pensant que sortirà aquesta taca, l'únic que fan és deixar-lo sense brillantor i totalment mate.

Llegir més

Utilitzem maquinària especialitzada per efectuar l'abrillantat dels materials indicats.

La superfície més demandada a enllustrar és el terratzo que és un material que està compost per trossos de marbre units amb ciment pel que és molt comú encontrárnoslo en la construcció de paviments de sòls tant d'interiors com d'exteriors. Es tracta d'un dels materials dels que més fàcil és la seva posterior conservació.

.

Llegir més