MABELIM 2000 S.L., professionals al seu servei. Disposem dels mitjans tècnics més innovadors i d'un equip de treballadors altament qualificat, la qual cosa ens permet garantir la màxima efectivitat en cada neteja. En la nostra web trobarà tot sobre l'activitat empresarial a la qual ens dediquem i detalls sobre els serveis que oferim. Sol·liciti pressupost sense compromís.

La imatge de la nostra comunitat de veïns i la neteja d'escales, portal, ascensor, replans, passamans, portes, parets, enrajolats és el primer reflex de la nostra llar.

Un òptim servei de neteja comença per evitar en tant que sigui possible l'acumulació de residus a les zones de major afluència. Per a això una de les principals activitats diàries ha de ser l'escombratge i fregat d'aquestes zones.

 Limpieza

Llegir més

Neteja d'empreses i despatxos

Sabem que la imatge de la seva empresa és molt important, és per això que posem especial cura en un òptim servei de neteja de les seves instal · lacions

Neteja de zona de trànsit

Aquestes zones són les de major afluència dins d'un edifici, un correcte manteniment de neteja comença per evitar en el possible les acumulacions de residus en elles. El seu correcte estat de manteniment millora i facilita la neteja de la resta de dependències.

 

Llegir més

Posem a la seva disposició cambreres de pisos amb referències i formades per la nostra empresa, amb experiència en aquest tipus de neteja, ja que som conscients que és diferent netejar un hotel a efectuar neteja domèstica o un altre tipus de serveis. Quan un hoste entra a l'habitació del deure no poder imaginar que tot just uns instants abans de la seva arribada l'habitació tenia un aspecte completament diferent. Les cambreres de pisos són les encarregades de que tot estigui a punt en el moment de la nostra arribada.

 

Llegir més

Neteja amb escombradora aspiradora

Quan ens trobem , amb paviments rugosos , de ciment , asfalt , o superfícies similars , utilitzem , escombradora - aspiradora , retirant de forma mecanitzada residus , com poden ser sorres , papers , fulles , burilles al mateix temps es procedeix a l'aspiració del paviment .

 

Llegir més

Realizamos la limpieza de tiendas y locales comerciales, actividades de cara al público en las que ponemos una especial atención en la selección de nuestros operarios, en su formación y en la  forma de actuar realizando la limpieza y el mantenimiento diario de todos los elementos del local. Un ambiente limpio transmite al cliente una sensación de calidad, es agradable y se traduce en un mejor rendimiento comercial.

Limpieza de Locales e Industrias

Llegir més

Sabem la importància que té tenir correctament netes i desinfectades les instal · lacions d'un centre educatiu. Fem servir protocols i sistemes de neteja dirigits específicament a centres d'ensenyament, garantint una òptima neteja i higiene, amb especial cura en aules, zones comunes, banys, laboratoris, patis, etc ..

Llegir més