Serveis puntuals

Disposem de diversos equips de treballadors per a la realització d'aquests serveis de neteja puntual, neteja general i fi d'obra.Les nostres plantilles de netejadores/és especialitzada en neteges puntuals estan altament qualificades per netejar tota classe de superfícies i mobiliari.

La tècnica de neteja adequada cal seleccionar-la en funció de la naturalesa de la brutícia que volem eliminar, i de la superfície que pretenem netejar.

Mabelim compta amb un departament de l'empresa especialitzat i orientat exclusivament a dotar a tots els nostres clients de les brigades o personal necessari per realitzar les neteges puntuals.

Efectuem neteges generals a fons de pisos, taulells, cristalls, finestres, persianes, condícies, parets, cuina, patis, terrasses, etc..

Una vegada ens hagis confirmat el servei, ho organitzem per realitzar-ho en la data que hagis indicat i durant el temps estipulat. El dia fixat, acudirà al lloc de realització del servei a l'hora acordada una persona de total confiança, amb el llistat de tasques prioritàries que vostè no hagi indicat a realitzar en l'habitatge, i per descomptat amb una àmplia experiència en el sector de serveis fixos i puntuals, i formada per la nostra empresa Mabelim 2000.